Interior • 2017

Marine Breeze

Interior design project for a guest house in French Riviera – France

A pavilion of guests in one of the most evocative points of the Côte d’Azur. The boundaries between inside and outside seem to be zeroed by the large windows that allow the environments to pervade by natural light, and by the colors of the sea that like a continuous fill the rooms with waves and depths. The generous spaces are well defined by an intelligent use of light frames on the false ceiling that define the spaces. The in-depth research on materials has led to the use in the master en-suite of the precious marble Statuario in a slab reminiscent of a great marine animal to continue to imagine himself in an adventure of Jules Verne, even in the most private moments.

Client:
Confidential

Images:
Platform – NL Digital

Back to projects




We use cookies to analyze site traffic. By continuing to use this website you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie policy.